ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΑΝΑΝΕΩΣΗ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΑΝΑΝΕΩΣΗ

  Ο περιοδικός καθαρισμός και η ανανέωση του βερνικωμένου στρώματος είναι οι βάσεις για την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των ξύλινων σπιτιών της Bingo Pet Houses. Το kit επιδιόρθωσης της Renner Italia είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τα σπιτάκια της Bingo Pet Houses που είναι βερνικωμένα με διάφανο ή έγχρωμο σύστημα βαφής. Χρησιμοποιώντας το ουδέτερο απορρυπαντικό νερού T. Clean RR1050 και το tower νερού T. Top+RR1250 τα σπιτάκια της Bingo Pet Houses δεν θα γεράσουν ποτέ..

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ T. Clean ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ

  • Στόχος! Ο καθαρισμός των ξύλινων σπιτιών της Bingo Pet Houses που είναι εκτεθειμένος εξωτερικά είναι η πρώτη βασική εργασία που πρέπει να εφαρμοστεί για τη σωστή συντήρηση. Η βροχή, η ατμοσφαιρική μόλυνση και το παραθαλάσσιο περιβάλλον επιταχύνουν τη διαδικάσια φθοράς του βερνικιού. Η αφαίρεση των λιπαρών υλικών, της σκόνης, του νέφους και οτιδήποτε άλλου που υπάρχει πάνω στο φίλμ ήδη παρουσιάζει σημαντική φροντίδα για τo σπιτάκι της Bingo Pet Houses!
  • Μέθοδος Χρήσης! Ψεκάστε το απορρυπαντικό στην επιφάνεια του ξύλινου σπιτιού της Bingo Pet Houses και στεγνώστε το χρησιμοποιώντας ένα πανί.
  • Συχνότητα! Κάθε δύο μήνες σε φυσιολογικές συνθήκες, πριν τη χειμερινή περίοδο και πριν την καλοκαιρινή περίοδο. Στην περίπτωση πολύ επιθετικών περιβαλλοντικών συνθηκών, ο καθαρισμός πρέπει να είναι πιο εντατικός! 
  • Ο καθαρισμός του σπιτιού της Bingo Pet Houses μπορεί να γίνει και με οποιοδήποτε οικολογικό απορρυπαντικό σε συνδυασμό με νερό! 

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ Τ.Top & ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ ΞΥΛΟΥ

  • Στόχος! Είναι μια εργασία που πρέπει να εφαρμόζεται σε επιφάνειες βερνικιών σε καλή κατάσταση, π.χ. δεν έχουν ακόμη ζημιά (ούτε ρωγμές ή ξεφλούδισμα). Ο σκοπός είναι να φέρουμε το εξωτερικό στρώμα πάλι πίσω στην αρχική του μορφή και να κάνουμε την επιφάνεια πιο αδιάβροχη! 
  • Μέθοδος χρήσης! Μετά από προσεκτικό καθαρισμό, το γυαλοχαρτάρισμα δεν απαιτείται. Υγραίνετε το ύφασμα με μικροΐνες με το T. Top+RR1250, εφαρμόζετε το προϊόν πάνω σε ολόκληρη την επιφάνεια του ξύλινου σπιτιού της Bingo Pet Houses με κυκλικές κινήσεις και αφήστε να στεγνώσει. Μην εφαρμόζετε το T. Top+RR1250 σε μέρες βροχής ή αν η επιφάνειά μας εκτίθεται απευθείας στο φως του ήλιου. Το T. Top+RR1250 πρέπει να εφαρμόζεται και στις δύο πλευρές των Bingo Pet Houses! 
  • Συχνότητα! Κάθε 2 μήνες, πριν την χειμερινή περίοδο και πριν την καλοκαιρινή!